Kalvekød er et godt produkt


I 2005 blev dansk kalvekød udtaget til Bocuse d'Or i Lyon i Frankrig, som er det uofficielle verdensmesterskab for kokke. Noget af en anerkendelse af Dansk Kalvekød.

"Det er ikke nyt for os at levere kvalitetsprodukter på verdensmarkedet, og det glæder mig, at kalvekødet nu får samme fokus som blandt andet Lurpak-smør og dansk bacon har fået", sagde Peter Gæmelke i forbindelse med konkurrencen.

Læs mere om dette i "Kalveproducenten" i februar 2005.

Iøvrigt er kalvekød meget sundt, da det er det mest fedtfattige kødprodukt der findes, med mindre at du spiser fjerkræ eller fisk. En anden væsentlig ting ved kalvekød er, at det altid er mørt, da det er fra unge dyr. En ekstra sikkerhed for en god smagsoplevelse.

Se også
» Links
» Opskrifter

Slagtekalve Rådgivning Hedegaard Agro Dansih Crown


Copyright © 2010 Kalveproducenten.dk